va aflati aici:
Home > Eveniment > Campania Ajutoarele lui Moș Nicolae organizată de cinematograful “Prof. Ioan Manole” din Galați, în colaborare cu Casa de Cultura a Sindicatelor , ia startul și anul acesta

Campania Ajutoarele lui Moș Nicolae organizată de cinematograful “Prof. Ioan Manole” din Galați, în colaborare cu Casa de Cultura a Sindicatelor , ia startul și anul acesta

Și anul acesta, cinematograful “Prof. Ioan Manole” din Galați, în colaborare cu Casa de Cultura a Sindicatelor , deschide Campania umanitară: “Ajutoarele lui Moș Nicolae”.
În perioada 05 noiembrie – 05 decembrie 2019 sunteți așteptați la Cinematograful “Prof. Ioan Manole” din Galați (la Casa de Cultura a Sindicatelor) să fiți  ajutoarele lui Moș Nicolae și să umpleâi ghetuțele copiilor cu dulciuri și jucării!
• Darurile strânse, vor fi împărțite de Moș Nicolae în ziua de Vineri – 06 decembrie 2019, la ora 11.00 în incinta cinematografului, unui grup de copii defavorizați din județul Galați.
• În holul cinematografului, va fi amplasat un brad împodobit cu globuri și steluțe, pentru copiii ce visează la magia sărbătorilor de iarnă.
● Toți copii prezenți vor primi cate o fotografie care va imortaliza momentul, făcuta de Oglinda Magica – Catalin Morin.
• O altă surpriză pentru cei mici, va fi vizionarea unui film 3D pentru copii, oferit gratuit de firma TV SAT 2002, care administrează cinematograful.
• Daca doriți sa aduceți si altceva decât dulciuri si jucării, vor fi  primite cu drag, dar vă rugam sa fie noi şi utile.
• Puteți dona: haine, încălțăminte, rechizite.
Coordonatori eveniment: Ana Spinu & Angela Baciu.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top