va aflati aici:
Home > Actualitate > Bisericile verificate de pompierii gălățeni înainte de Înviere

Bisericile verificate de pompierii gălățeni înainte de Înviere

Pompierii de laInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi au verificat bisericile şi mănăstirile unde va avea loc slujba ca să se asigure că totul este în regulă. De la căi de evacuare, extinctoare şi până la zona de lumânări. Pompierii au verificat zona căilor de evacuare, valabilitatea extinctoarelor din biserică, dar şi zona în care enoriaşi vor aprinde lumânări.

Chiar dacă sunt funcţionale, unele stingatoare trebuie înlocuite cu un model mai nou, spun pompierii. Iar preoţii şi măicuţele au termen să le schimbe până în noaptea de Înviere.În plus preoţii au o sarcină: să-i instruiască la rândul lor pe enoriaşi ce au de făcut şi ce să nu facă, atunci când merg să se împărtăşească, anunță Observator.

Bisericile şi mănăstirile din Galaţi, verificate de pompieri înainte de Înviere (Video)

Mai sunt trei zile până la noaptea de Înviere, când toţi credincioşii vor aprinde lumânări în lăcaşurile de cult. Aşa că pompierii gălăţenii au verificat bisericile şi mănăstirile unde va avea loc slujba ca să se asigure că totul este în regulă. De la căi de evacuare, extinctoare şi până la zona de lumânări.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top