va aflati aici:
Home > Actualitate > Bărbat din Galați condamnat la un an de închisoare pentru că a ucis un câine

Bărbat din Galați condamnat la un an de închisoare pentru că a ucis un câine

Potrivit Poliției Județene Galaţi, faptele s-au petrecut în ianuarie 2019, iar poliţia a început atunci cercetări pentru infracțiunea de cruzime faţă de animale, ca urmare a unei sesizări făcute de o familie din Galaţi, al cărei câine de rasă, un Amstaff în vârstă de 13 ani, a fost ucis de un vecin cu lovituri de cuţit, scrie Agerpres.
Magistraţii Judecătoriei Galaţi l-au condamnat pe agresor – un bărbat de 47 de ani – la un an de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi, pentru uciderea fără drept, cu intenţie, a unui animal, dar sentinţa pronunţată de Judecătoria Galaţi pe 26 martie nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.
Aceasta este hotărârea instanţei, momentan, după 2 ani şi 3 luni de judecată şi de anchete. S-a ajuns la concluzia că trebuie pedepsit cu închisoare cu executare. Instanţa i-a dat maximul de un an pentru cruzime şi tot ceea ce a făcut el. Animalul a fost omorât într-un stil mai rău ca la măcelărie“, a declarat proprietarul câinelui, Laurenţiu Costel.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top