va aflati aici:
Home > Uncategorized > O gălățeancă a ocupat abuziv spaţiul verde aferent mai multor blocuri

O gălățeancă a ocupat abuziv spaţiul verde aferent mai multor blocuri

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Protecţie a Mediului Galaţi au constatat că, o femeie, F.I.D., a ocupat ilegal spaţiul verde aferent unor imobile de pe strada Dr. Mihai Petrini, cu o platformă betonată în suprafaţă de aproximativ de 20 de metri pătraţi.

Respectiva platformă era împrejmuită cu gard din lemn şi fier, înalt de aproximativ 1,70 metri, aici fiind amplasate mese, scaune, uscător rufe, un hamac tip leagăn, materiale de construcţii. În locaţia respectivă, oamenii legii au găsit şi un câine, rasa Amstaff, fără botniţă, lesă, nerespectând astfel prevederile art. 15, anexă la OMS 119/2014”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, relatează ADEVĂRUL.

Tupeul unei gălăţence. A ocupat abuziv spaţiul verde aferent mai multor blocuri cu mese, scaune, un uscător de rufe şi un hamac

Fără să ţină cont de prevederile legale, femeia a împrejmuit spaţiul verde cu un gard de 1,70 metri, a turnat beton pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi şi a amplasat diverse bunuri personale în acest spaţiu, iar ca să fie sigură că nu o deranjează nimeni, a pus de pază un câine din rasa Amstaff.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top