va aflati aici:
Home > Economie > Banca Română de Credite şi Investiţii deschide zece agenții în principalele orașe din România

Banca Română de Credite şi Investiţii deschide zece agenții în principalele orașe din România

”BRCI deschide prima sa nouă agenţie, în Galaţi, în urma reluării activităţii comerciale pe piaţa de retail bancar. Alegerea oraşului nu este întâmplătoare, BRCI fiind parte a GFG Alliance, grup care a cumpărat combinatul siderurgic ArcelorMittal din oraş, redenumit acum Liberty Steel”, a anunţat banca.

”BRCI îşi propune să fie o bancă de nişă, care se va adresa clienţilor persoane fizice, în principal cu soluţii bancare digitale. Pentru clienţii persoane juridice, BRCI va furniza mai ales soluţii de finanţare a nevoilor de creditare pe termen scurt, prin servicii de factoring domestic şi de export, linii de credit şi alte produse similare”, a declarat George Ciobănaşu, preşedintele Consiliului de Supraveghere al BRCI, relatează ȘTIRI PE SURSE.

Banca Română de Credite şi Investiţii deschide zece agenții în principalele orașe din România

Publicat: Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea Banca Română de Credite şi Investiţii (BRCI) a anunţat miercuri că vrea să deschidă zece agenţii în oraşele mari din ţară în viitorul apropiat, banca deschizând prima sa nouă agenţie, în Galaţi, în urma reluării activităţii comerciale pe piaţa de retail bancar, informează News.ro.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top