va aflati aici:
Home > Actualitate > Asta da minune: intrarea în politică a lui Doru Căstăian!

Asta da minune: intrarea în politică a lui Doru Căstăian!

Doru Căstăian e un personaj. Dar nu am să povestesc acum prea mult despre el. Pot aminti totuși că glumița mea de aici, (era 1 aprilie) riscă să prindă contur. E drept, într-un scenariu mult redus. Căci Doru Căstăian a ales să intre în politică printr-un partid local, PACT pentru Galați și destul de micuț. Ca să nu spun nișat. Fapt ce îi va dilua enorm din mesaj, oricât de original și pertinent ar urma el să fie.

Profesorul Căstăian are ceva calități la purtător. E tânăr și intelectual, e profesor, a scris cărți despre cum și de ce să mai educăm și pare să aibă suflul și moralitatea care să ne facă să sperăm la o clasă politică mai bună.

Când auzi că un om de profilul lui se implică în politică, prima senzație e de apreciere. Deși, o minte cât de cât analitică ar proceda ca Împăratul Roșu. Care, se știe, cu un ochi râdea și cu celălalt făcea politică, relatează ANTIDOTUL.

Asta da minune: intrarea în politică a lui Doru Căstăian! –

Doru Căstăian e un personaj. Dar nu am să povestesc acum prea mult despre el. Pot aminti totuși că glumița mea de aici, (era 1 aprilie) riscă să prindă contur. E drept, într-un scenariu mult redus. Căci Doru Căstăian a ales să intre în politică printr-un partid local, PACT pentru Galați și destul de micuț.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top