va aflati aici:
Home > Economie > Afacerile locale care au rezistat în ciuda pandemiei. Ideea care a ajutat mii de oameni

Afacerile locale care au rezistat în ciuda pandemiei. Ideea care a ajutat mii de oameni

Un exemplu este gălățeanca Dana Hâncu, care în luna martie a creat grupul de Facebook numit ”Susținem afacerile locale – Galați”, menit să sprijine gratuit micile afaceri locale și să îi ajute pe cei care și-au luat măsuri extreme de protecție în perioada respectivă.

”Pe 16 martie a fost înființat (grupul – n.red.), în momentul în care a fost declarată starea de urgență. M-am așteptat ca anumite activități comerciale să fie suspendate, altele să se desfășoare mai greu. Cum clasa politică locală nu lua nicio decizie în acest sens, am zis să ajut cumva. Mediul privat este principalul susținător al economiei, fie ea și locală. Oamenii mi-au înțeles mesajul și mi-au fost alături”, a declarat pentru SPOTMEDIA.ro , Dana Hâncu.

Cum au rezistat afacerile locale din Galați în timpul pandemiei

Pandemia de coronavirus ne-a luat pe toți prin surprindere, iar zilele în care România s-a aflat în stare de urgență nu au fost ușoare pentru nimeni, mai ales pentru cei vulnerabili în fața acestei noi amenințări. Ne-am trezit că nu putem ieși din case decât dacă este absolut necesar, iar mersul la cumpărături a reprezentat pentru mulți o scurtă evadare din izolare.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top