va aflati aici:
Home > Actualitate > Apartament în flăcări pe str. Victor Papilian

Apartament în flăcări pe str. Victor Papilian

Panică, în această noapte, într-un bloc din Micro 40 după ce un apartament a fost cuprins de flăcări, iar scara s-a umplut de un fum dens. Incendiul a izbuncit într-un apartament din blocul B, de pe str. Victor Papilian, din municipiul Galaţi. În urma degajărilor masive de fum pe casa scării, au fost evacuate 8 persoane. Două autospeciale de pompieri au acţionat pentru a lichida incendiul. Locatarii nu au solicitat primul-ajutor.

Cauza probabilă este acţiunea intenţionată a proprietarului, a cărui statistica negativă a ajuns la al patrulea incendiu.Au fost afectate înca trei apartamente cărora le-a ars uşa, iar tencuiala şi instalaţia electrică de pe casa scării au fost deteriorate, informează MONITORUL DE GALAȚI.

Apartament în flăcări pe str. Victor Papilian – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Panică, în această noapte, într-un bloc din Micro 40 după ce un apartament a fost cuprins de flăcări, iar scara s-a umplut de un fum dens. Incendiul a izbuncit într-un apartament din blocul B, de pe str. Victor Papilian, din municipiul Galaţi. În urma degajărilor masive de fum pe casa scării, au fost evacuate 8 persoane.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top