va aflati aici:
Home > Actualitate > ALERTĂ ALIMENTARĂ 13 tone de carne de pasăre din zone cu gripă aviară au ajuns magazinele din 26 de județe din România, inclusiv Galați și Brăila

ALERTĂ ALIMENTARĂ 13 tone de carne de pasăre din zone cu gripă aviară au ajuns magazinele din 26 de județe din România, inclusiv Galați și Brăila

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimetelor (ANSVSA) a anunțat că din cele 17 tone de carne de pasăre care au fost livrate în România din zone din Ungaria aflate sub restricție din cauza gripei aviare, circa 13 tone au ajuns deja în 26 de județe, potrivit unui comunicat.

În cele trei depozite care au achiziționat carnea de pasăre, au mai rămas în momentul intervenției ANSVSA 3,3 tone, dintre care inspectorii au neutralizat 38 de kilograme. Restul de 13 tone au fost distribuite deja în 26 de județe din România: Bacău, Galați, Hunedoara, Dolj, Bistrița-Năsăud, Cluj, Timiș, Gorj, Neamț, Arad, Harghita, Mureș, Sălaj, Vaslui, București, Vrancea, Brăila, Covasna, Iași, Prahova, Dâmbovița, Călărași, Argeș, Giurgiu, Ilfov și Bihor, informează ȘTIRI PE SURSE.

Stiri pe surse – Cele mai noi stiri

Cea mai rapidă sursă de informații și știri. În fiecare zi îți aducem primii cele mai noi știri, exclusivități, breaking news și informații de care ai nevoie.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top