va aflati aici:
Home > Actualitate > Al doilea caz de infecţie cu coronavirus la Galaţi-un bărbat de 24 de ani, care se afla deja în carantină

Al doilea caz de infecţie cu coronavirus la Galaţi-un bărbat de 24 de ani, care se afla deja în carantină

Al doilea caz de infectare cu coronavirus la Galaţi. Boala a fost depistată la un tânăr de 24 de ani, care a fost transferat, în condiţii de izolare speciale, la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti. Testul pozitiv a fost confirmat pe 15 martie, iar transferul între  cele două spitale s-a făcut în noaptea dintre 15 şi 16 martie 2020. Bărbatul revenise în data de 12 martie 2020 din Italia şi fusese imediat plasat în carantină institutionalizată, fără a avea contacte cu persoane din exterior. Însă în centrul de carantină a fost cazat cu alte 11 persoane, care este posibil să se infectat, la rândul lor, informează ADEVĂRUL. 

Al doilea caz de infecţie cu coronavirus la Galaţi. Este un bărbat de 24 de ani, care se afla deja în carantină

Al doilea caz de infectare cu coronavirus la Galaţi. Boala a fost depistată la un tânăr de 24 de ani, care a fost transferat, în condiţii de izolare speciale, la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti. Testul pozitiv a fost confirmat pe 15 martie, iar transferul între cele două spitale s-a făcut în noaptea dintre 15 şi 16 martie 2020.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top