va aflati aici:
Home > Actualitate > Administratorul paginii Cristinei Țopescu îndeamnă jurnaliștii la decență

Administratorul paginii Cristinei Țopescu îndeamnă jurnaliștii la decență

Administratorul paginii create în onoarea Cristinei Țopescu face declarații pe pagina creată pentru fostul jurnalist și îndeamnă presa la decență. Întrucât, în urma tragicii vești potrivit căreia, Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în casă, presa senzaționalistă s-a lansat în ipoteze demne de telenovele mexicane, aceasta vine cu un apel la bun simț.

Declarația apărută pe pagina de Facebook:

“Fiți DECENȚI!
Nu ați cunoscut-o!
Am refuzat să furnizez informații hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină!
Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

Totul va fi public. DECENT.
Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul.”

Noi susținem spusele doamnei Diana Maria și ne îndemnăm colegii din presă să nu speculeze moartea colegei noastre, doar de dragul click-urilor în plus. Decența, ce o caracteriza, de altfel, și pe Cristina Țopescu, ar trebui păstrată în breaslă. Ipoteza sinuciderii poate fi confirmată doar de organele abilitate, nu de păreriști. (HASHTAG NEWS)

Presa speculează moartea Cristinei Țopescu – HashtagNews

Administratorul paginii create în onoarea Cristinei Țopescu face declarații pe pagina creată pentru fostul jurnalist și îndeamnă presa la decență. Întrucât, în urma tragicii vești potrivit căreia, Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în casă, presa senzaționalistă s-a lansat în ipoteze demne de telenovele mexicane, aceasta vine cu un apel la bun simț.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top