va aflati aici:
Home > Actualitate > Adjunctul DGASPC Galați revine în funcție, deși în 2019 a demisionat după ce a afirmat că o fată violată a făcut, de fapt, „sex consimțit”

Adjunctul DGASPC Galați revine în funcție, deși în 2019 a demisionat după ce a afirmat că o fată violată a făcut, de fapt, „sex consimțit”

Ciprian Groza este în continuare director adjunct al DGASPC Galați, la mai puțin de doi ani de când a susținut nonșalant că violul asupra unei fete de 14 ani găsită plină de sânge pe o stradă din oraș a fost, de fapt, „sex consimțit” și un „caz nefericit”. Groza și-a dat atunci demisia la insistențele președintelui Consiliului Județean Galați, Costel Fotea. Însă, în urma unui concurs organizat la finalul lui 2020, Groza și-a recâștigat postul din conducerea instituției, relatează LIBERTATEA. 

Adjunctul DGASPC Galați revine în funcție, deși în 2019 a demisionat după ce a afirmat că o fată violată a făcut, de fapt, „sex consimțit”

Doar un an a ținut „eliminarea definitivă” din sistemul de asistență și protecție socială pe care o ceruse insistent în 2019 președintele CJ Galați, Costel Fotea, după declarațiile lui Groza, care au stârnit un val de indignare a opiniei publice. „Toată declarația dată de directorul general adjunct este una revoltătoare și a dus la cererea demisiei.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top