va aflati aici:
Home > Actualitate > A jefuit o sală de jocuri de noroc, iar apoi a încercat să părăsească ţara

A jefuit o sală de jocuri de noroc, iar apoi a încercat să părăsească ţara

Duminică, 17 noiembrie, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, de un bărbat de 25 ani, angajat al unei săli de jocuri de noroc, cu privire la faptul că o persoană necunoscută, prin ameninţare, l-a deposedat de suma de 6.140 lei, bani proveniţi din încasări.

”În cauză s-a constituit o echipă de cercetare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi care, în urma unui complex de măsuri informativ-operative, în mai puţin de 48 de ore de la comiterea faptei, a identificat persoana suspectă de comiterea acesteia ca fiind un bărbat de 35 ani, din Galaţi. Pe numele acestuia s-a emis un mandat de aducere, bărbatul fiind dat şi în consemn la frontiera de stat”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi pentru ADEVĂRUL.

A jefuit o sală de jocuri de noroc, iar apoi a încercat să părăsească ţara. Unde l-au prins poliţiştii pe tâlhar

Un bărbat de 35 de ani a fost reţinut de oamenii legii şi va fi propus astăzi la arestare preventivă, fiind suspectat că l-a forţat prin ameninţare pe angajatul unei săli de jocuri de noroc să îi dea toţi banii din încasări.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top