va aflati aici:
Home > Actualitate > Conducerea școlii dintr-un sat din Galați e acuzată că face bani pe spatele copiilor săraci

Conducerea școlii dintr-un sat din Galați e acuzată că face bani pe spatele copiilor săraci

Zeci de părinți și elevi au reclamat că Mircea Crîsnic și soția acestuia au făcut din Școala Gimnazială „Prof. Emil Panaitescu” din Cudalbi afacerea lor personală prin meditații băgate pe gât contra cost unor copii de la țară, dar și un spațiu al umilirii celor care nu fac pregătire în particular cu profesoara Crîsnic.
Protestele oamenilor din comunitate au început în 2016, la inițiativa lui Stănică Ambrinoc. Deși au organizat două proteste și au depus reclamații la Inspectoratul Școlar Galați, la Ministerul Educației, la Consiliul Local, cât și la Poliția din comună, cele două cadre didactice au rămas în funcție, relatează LIBERTATEA.

Am fost nevoit să dau bani pentru ore de meditații, altfel copilul ar fi fost marginalizat și neîndreptățit cu note mici, așa cum s-a întâmplat înainte de a lua decizia de a merge la pregătire, sau cum au pățit cei care nu și-au permis aceste cheltuieli“, a declarat în scris părintele într-o reclamație trimisă la Ministerul Educației în 2017.

Conducerea școlii dintr-un sat din Galați e acuzată că face bani pe spatele copiilor săraci

Părinții care nu acceptă să dea bani pentru meditații sunt amenințați cu repetenția copiilor acestora, iar cei mici sunt jigniți la ore. Meditațiile profesoarei de Matematică au loc de câteva ori pe săptămână. Fiecare ședință costă în jur de 70 de lei pe oră, preț de oraș, și au loc de maximum trei ori pe săptămână.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top