va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > 45 de studenţi din 7 centre universitare, absolvenţi ai Şcolii de Vară LIBERTY Galaţi

45 de studenţi din 7 centre universitare, absolvenţi ai Şcolii de Vară LIBERTY Galaţi

45 de studenţi proveniţi din centrele universitare Galaţi, Bucureşti, Braşov, Iaşi, Constanţa, Craiova şi Cluj-Napoca au promovat, cu succes, cea de-a noua ediţie a Şcolii de Vară organizată de LIBERTY Galaţi.
Timp de 10 săptămâni, studenţii au fost angajaţi cu drepturi depline şi au lucrat alături de mentori (specialişti din cadrul Combinatului) pe proiecte reale, cu aplicabilitate în toate zonele de activitate, desfăşurate pe platforma siderurgică, pentru a înţelege realităţile industriale actuale şi a contribui cu soluţii inovatoare la rezolvarea unor probleme.
În prezent, se poartă discuţii cu 12 din cei 45 de interni ai acestei ediţii, în vederea oferirii unor burse, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

45 de studenţi din 7 centre universitare, absolvenţi ai Şcolii de Vară LIBERTY Galaţi – Monitorul de Galati – Ziar print si online

45 de studenţi proveniţi din centrele universitare Galaţi, Bucureşti, Braşov, Iaşi, Constanţa, Craiova şi Cluj-Napoca au promovat, cu succes, cea de-a noua ediţie a Şcolii de Vară organizată de LIBERTY Galaţi.Timp de 10 săptămâni, studenţii au fost angajaţi cu drepturi depline şi au lucrat alături de mentori (specialişti din cadrul

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top