va aflati aici:
Home > Actualitate > 35 de tone de azotat de amoniu, depozitat în condiţii improprii, descoperite de poliţişti în Galaţi

35 de tone de azotat de amoniu, depozitat în condiţii improprii, descoperite de poliţişti în Galaţi

35 de tone de azotat de amoniu au fost descoperite de polițiști la o firmă din județul Galați. Substanțele periculoase erau depozitate în condiții improprii, au transmis reprezentanții IGPR. Administratorul societății este cercetat pentru trafic de produse și substanțe toxice. Substanța este aceeași cu cea care a provocat uriașa explozie din Beirut.
Aici, într-o magazie, au fost descoperite 2 kilograme de insecticid, produs clasificat „foarte toxic”, deținut ilegal și 73 litri de produse de protecția plantelor, expirate, față de care administratorul societății nu luase măsura neutralizării printr-o firmă autorizată”, au transmis reprezentanții IGPR, informează LIBERTATEA.

VIDEO | 35 de tone de azotat de amoniu, depozitat în condiţii improprii, descoperite de poliţişti în Galaţi. Substanța e cea care a produs explozia din Beirut

Verificările au avut loc pe 7 august, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Galați au efectuat un control la punctul de lucru, din localitatea Vlădești, al unei societăți comerciale.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top