va aflati aici:
Home > Actualitate > 300 de oameni, fără distanțare socială, la sfințirea unei biserici de rit vechi din Galați

300 de oameni, fără distanțare socială, la sfințirea unei biserici de rit vechi din Galați

Aglomeraţie la sfinţirea unei biserici de rit vechi din Galaţi. Peste 300 de enoriaşi au ignorat distanţa socială şi au stat unii lângă alții în ciuda rugăminţilor poliţiştilor de a lăsa doi metri între ei. Oamenii legii au fost nevoiţi să blocheze circulaţia în zonă timp de trei ore.

Slujba de resfințire a bisericii pe rit vechi a fost oficiată în aer liber, în curtea bisericii. Dar numărul mare de credincioși a blocat traficul pe strada pe care se află lăcașul de cult.

Polițiștii au încercat în zadar să-i convingă pe oameni să păstreze distanța.

După ce organizatorii au anunțat doar 30 de persoane, la slujbă s-au strâns peste 300 de oameni. Mulți dintre ei nu au respectat distanțarea socială.

Oamenii legii i-au pedepsit pe cei care nu au purtat mască sanitară. Zece persoane au fost sancționate contravențional, relatează ȘTIRILE PROTV.

Video 300 de oameni, umăr lângă umăr

11 Octombrie 2020, 14:32 (actualizat 11 Octombrie 2020, 20:36) | EMBED VIDEO LINK CU VIDEO Slujba de resfințire a bisericii pe rit vechi a fost oficiată în aer liber, în curtea bisericii. Dar numărul mare de credincioși a blocat traficul pe strada pe care se află lăcașul de cult.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top