va aflati aici:
Home > Actualitate > 29 de localităţi din judeţul Galaţi în situaţie de extremă dificultate

29 de localităţi din judeţul Galaţi în situaţie de extremă dificultate

Zeci de localităţi din judeţul Galaţi au ajuns în extremă dificultate şi au nevoie urgent de sprijinul Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi pentru a li aloca bani din fondul de rezervă bugetară. La sfârşitul lunii octombrie 2019, CJ Galaţi a solicitat unităţilor administrativ-teritoriale (UAT) din judeţul Galaţi comunicarea sumelor necesare pentru situaţiile de extremă dificultate. Urmare a răspunsurilor primite, a rezultat că 29 de localităţi se află în situaţii de mare dificultate pentru că au ajuns în imposibilitatea asigurării iluminatului public, imposibilitatea asigurării utilităţilor în instituţiile de învăţământ, imposibilitatea asigurării drepturilor pentru asistenţii personali ai persoanelor cu handicap grav sau indemnizaţiile lunare şi alte situaţii la fel de dificile.

Drept pentru care, marţi, 05 noiembrie 2019, a fost convocată o şedinţă extraordinară a CJ Galaţi pentru alocarea unei sume totale de 2.600.200 lei din fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia CJ Galaţi către unităţile administrativ teritoriale din judeţul Galaţi pentru situaţiile de extremă dificultate, informează MONITORUL DE GALAȚI.

29 de localităţi din judeţul Galaţi se află în situaţie de extremă dificultate – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Zeci de localităţi din judeţul Galaţi au ajuns în extremă dificultate şi au nevoie urgent de sprijinul Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi pentru a li aloca bani din fondul de rezervă bugetară. La sfârşitul lunii octombrie 2019, CJ Galaţi a solicitat unităţilor administrativ-teritoriale (UAT) din judeţul Galaţi comunicarea sumelor necesare pentru situaţiile de extremă dificultate.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top