va aflati aici:
Home > Eveniment > Ziua mondială a animalelor marcată la Galați printr-un spectacol inedit

Ziua mondială a animalelor marcată la Galați printr-un spectacol inedit

Vineri, 4 octombrie 2019, a fost sărbătorită și la Galați Ziua Mondială a Animalelor. O sută de gălățeni au vizionat “Confesiunile unui câine”, o adaptare liberă după “Viață de câine” de Peter Mayle, scriitor britanic care locuiește în Franța,  un spectacol emoționant, interactiv, muzical, care a stârnit deopotrivă și zâmbete și lacrimi. Produs în 2012 de Teatrul Luni de la Green Hours și Asociația Culturală Replika, realizat de Ioana Macarie și Mihaela Rădescu, cu Mădălina Florescu – pian și Cristian Balaș – vioară, spectacolul este o poveste spusă  prin lecțiile de supraviețuire ale unui câine comunitar ajuns celebru. Confesiunile acestuia sunt prezentate sub forma unei conferințe, după modelul Ted Talk.
La Galați, spectacolul a fost adus de către Animal Society & Vier Pfoten și a avut loc în sala de conferințe de la Hotelul Vega, fiind urmat de un bufet suedez la restaurantul hotelului. A fost prezentă și Asociația Help Lăbuș din Galați care a prezentat doi dintre rezidenții săi, care alături de Mulan, Bumi și Toto, câini maidanezi, acum animale de terapie, au fost adevăratele vedete ale serii.
Vă invităm să aflați mai multe despre Animal Society și Help Lăbuș, vizitând paginile lor de facebook: https://www.facebook.com/animalsocietydfp/ și https://www.facebook.com/HelpLabus/. Le puteți susține activitatea prin donații, voluntariat sau promovare online.

Security Check Required

No Description

Security Check Required

No Description

 

 

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top