va aflati aici:
Home > Actualitate > Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Galaţi va fi modernizată

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Galaţi va fi modernizată

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, a semnat contractul de finanţare pentru proiectul “Extindere, modernizare şi dotare a Unităţii de Primiri Urgenţe, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei”, în valoare de 6.614.695 de lei. Este vorba despre primul contract privind unităţile de primiri urgenţe semnat în Regiunea Sud-Est, informează Adevărul.

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Galaţi va fi modernizată. Valoarea investiţiei se ridică la 1,5 milioane de euro

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, a semnat contractul de finanţare pentru proiectul “Extindere, modernizare şi dotare a Unităţii de Primiri Urgenţe, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei”, în valoare de 6.614.695 de lei. Este vorba despre primul contract privind unităţile de primiri urgenţe semnat în Regiunea Sud-Est.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

One thought on “Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Galaţi va fi modernizată

  1. Degeaba, daca un pacient care ajunge acolo cu ambulanta sta 10 ore, insotitorului nu ii spune nimeni, nimic, iar personalul plimba hartiile si se comporta urat. Mai bine ati “renova” resursa (in)umana!

Lasă un răspuns

Top