va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Un student gălățean a proiectat cartul electric

Un student gălățean a proiectat cartul electric

„Îmi doresc să socializez cu colegii de muncă, nu să fie o atmosferă similară cu cea dintr-o corporaţie. Vreau să mă duc la job de plăcere şi cred că aşa trebuie să facă fiecare dintre noi“, ne mărturiseşte Alexandru. Încă balansează între a rămâne în ţară, unde are prietenii şi familia, şi a pleca în străinătate pentru un job mai bine plătit. A ajuns să se gândească la acest lucru deoarece simte că acum nu ar avea parte de siguranţa financiară şi stabilitatea de care are nevoie, dar nici de siguranţă personală, relatează ADEVĂRUL.

Cartul electric, proiectul revoluţionar al unui student. „Îmi doresc să socializez cu colegii de muncă, nu o atmosferă similară celei dintr-o corporaţie”

Alexandru Ionaşcu (23 de ani), student în anul IV la Facultatea de Automatică din Galaţi, este un împătimit al automobilismului. A proiectat, construit şi pilotat un cart clasic, iar în viitorul apropiat va crea un cart electric cu o configuraţie total diferită faţă de alte maşini de curse care există în momentul de faţă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top