va aflati aici:
Home > Actualitate > Un şofer a târât pe şosea un câine legat de maşină – Bd. Oțelarilor

Un şofer a târât pe şosea un câine legat de maşină – Bd. Oțelarilor

Un şofer din Galaţi a fost surprins în timp ce târâia un câine legat de maşină, iar alţi participanţi la trafic au reuşit să îl blocheze şi să salveze câinele.

Pe imaginile surprinse de un martor se poate observa cum maşina celui care a decis să târâie câinele pe şosea este blocată de un alt autoturism, iar mai multe persoane au sărit să dezlege câinele. Autoturismul de care era legat câinele a fost oprită pe strada Oţelarilor, chiar la intrarea în oraş.

Câinele târât pe şosea este unul de talie mică, fiind salvat de o femeie care l-a dus, cel mai probabil, la un cabinet veterinar, iformează OBSERVATOR TV.

Polția a lămurit împrejurările în care s-a produs incindentul. Proprietarul câinelui și-a legat animalul de cârligul unei mașinii parcate, pentru că avea de rezolvat o problemă. Proprietarul mașinii de care era legat câinele nu a văzut acest lucru și s-a pus în mișcare. A fost oprit în trafic de alți șoferi, care i-au atras atenția că târâie un câine cu mașina. Nu a fost depusă nicio plângere la Poliție, informează PROFM.  [video]

Un şofer din Galaţi a târât pe şosea un câine legat de maşină: ‘Chemaţi Poliţia!’

Un şofer din Galaţi a fost surprins, astăzi, în timp ce târâia un câine legat de maşină, iar alţi participanţi la trafic au reuşit să îl blocheze şi să salveze câinele. Totul a fost surprins în imagini de un martor, cu telefonul mobil, care ne-a trimis ulterior clipul video.

video

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top