va aflati aici:
Home > Actualitate > Un poliţist aflat în timpul liber a salvat viaţa unui şofer căruia i s-a făcut rău la volan

Un poliţist aflat în timpul liber a salvat viaţa unui şofer căruia i s-a făcut rău la volan

Un accident rutier s-a produs miercuri, 21 octombrie, pe DN 26D. Un autoturism, care circula dinspre comuna Vânători către municipiul Galaţi, a părăsit partea carosabilă, a acroşat un copac ornamental de pe marginea drumului şi s-a oprit pe câmp. În spatele autoturismului amintit circula cu maşina personală un poliţist aflat în timpul liber.

Poliţistul a oprit şi a mers imediat la autoturismul avariat, sunând totodată la 112 pentru a solicita ajutor. Apoi, împreună cu alte persoane aflate la locul accidentului, a scos din autoturism conducătorul auto, care se afla în stare de inconştienţă”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, relatează ADEVĂRUL.

Un poliţist aflat în timpul liber a salvat viaţa unui şofer căruia i s-a făcut rău la volan. Victima ar fi ars de vie în maşină

Un bărbat de 64 de ani a ieşit cu maşina în decor pe DN 26D, în contextul în care i s-a făcut rău la volan şi a pierdut controlul direcţiei. La scurt timp după ce a fost scos din maşină, aceasta a luat foc.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top