va aflati aici:
Home > Actualitate > Un monument va fi amplasat la intrarea în Galaţi dinspre Tecuci. Opera de artă este o donaţie a fundaţiei culturale ”Nicolae Mantu”

Un monument va fi amplasat la intrarea în Galaţi dinspre Tecuci. Opera de artă este o donaţie a fundaţiei culturale ”Nicolae Mantu”

Primăria municipiului Galaţi anunţă că va amplasa opera ”Simbol” în sensul giratoriu de la intrarea în oraş dinspre Tecuci. Lucrările sunt programate pentru miercuri seara, după ora 20.00.

Pentru buna desfăşurare a lucrărilor, în data de 23.09.2020, după ora 20,00, traficul rutier va fi închis pe banda a doua de mers pe străzile Brăilei, Dunărea şi Drumul de Centură pe o distanţă de aproximativ 20 de metri înainte de intrarea în sensul giratoriu. Traficul rutier va fi închis inclusiv pe banda a doua din sensul giratoriu, relatează ADEVĂRUL.

Un monument va fi amplasat la intrarea în Galaţi dinspre Tecuci. Opera de artă este o donaţie a fundaţiei culturale “Nicolae Mantu”

Pentru buna desfăşurare a lucrărilor, în data de 23.09.2020, după ora 20,00, traficul rutier va fi închis pe banda a doua de mers pe străzile Brăilei, Dunărea şi Drumul de Centură pe o distanţă de aproximativ 20 de metri înainte de intrarea în sensul giratoriu.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top