va aflati aici:
Home > Actualitate > Un gălăţean acuză trei medici de familie că au refuzat să-i consulte copilul

Un gălăţean acuză trei medici de familie că au refuzat să-i consulte copilul

Un gălăţean acuză trei medici de familie susţinând că aceştia, rând pe rând, fie nu i-au consultat copilul şi nici măcar nu i s-a dat mai apoi un aviz de reintegrare în colectivitate, fie nu l-au înregistrat în lista de pacienţi. Problema a apărut când a aflat ca fiul lui în vârstă de 11 ani, nu mai este pe listă la medicul de familie unde îl ştia că este înregistrat. Se pare că baiatul a ajuns, fără ştirea tatălui, pe lista altui medic de familie, dar nici acela nu l-a consultat. A mai mers la mai multi medici de familie, dar de abia dupa câteva zile a găsit unul dispus să îi ofere servicii medicale. Din această cauză sunt anchete în curs la mai multe instituţii din Galaţi, dar şi din Bucuresti.

”Am făcut acele plângeri deoarece m-am adresat acum câteva zile, cu minorul, băiatul meu în vârstă de 11 ani, unor medici de familie şi am fost refuzat în totalitate şi la consult şi să mi-l înscrie pe listă. După o gripă accentuată, am mers la medicul de familie care m-a refuzat, mi-a sugerat să vin a doua zi la alt medic, fata ei, care m-a refuzat. Mi-a pus fişa copilului în mână. A motivat răspunsul susţinând că este liberă să îşi aleagă pacienţii. Medicul la care ştiam că am copilul pe listă şi care, în 2018, mi-a dat şi aviz necesar intrării în colectivitate, mi-a spus că băiatul nu mai e pe lista ei de pacienţi, chiar dacă eu nu ştiam asta şi nici nu cerusem să am alt medic de familie. (…)În cele din urmă, am găsit un medic de familie unde am înscris băiatul, dar am făcut reclamaţii la mai multe instituţii deoarece nu mi se pare normal ca în anul 2020 să nu îmi fie consultat copilul, să merg din medic în medic. Nu vreau nimic, decât ca aceia care au fost vinovaţi să plătească. Vreau să ştiu de ce copilul meu este îngrădit pe accesul la sănătate“, a explicat  Constantin Badea, tatăl copilului, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

Un gălăţean acuză trei medici de familie că au refuzat să-i consulte copilul – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Un gălăţean acuză trei medici de familie susţinând că aceştia, rând pe rând, fie nu i-au consultat copilul şi nici măcar nu i s-a dat mai apoi un aviz de reintegrare în colectivitate, fie nu l-au înregistrat în lista de pacienţi.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top