va aflati aici:
Home > Actualitate > Trei Poduri Și Podețe Din Județul Galați, Vechi De Jumătate De Secol, Sunt Consolidate De Autoritățile Județene

Trei Poduri Și Podețe Din Județul Galați, Vechi De Jumătate De Secol, Sunt Consolidate De Autoritățile Județene

„Sunt poduri şi podeţe foarte vechi, care au fost construite în urmă cu peste 50 de ani. Vom consolida terenul din zonă, vom reface structura de rezistenţă, se vor înlocui toate elementele de structură degradate şi se vor realiza sisteme care să preia apele pluviale. De altfel, toate proiectele mari de investiţii în infrastructura rutieră judeţeană au prevăzute lucrări majore de reabilitare a podurilor şi podeţelor. Astfel, 42 de poduri şi 671 de podeţe au fost sau urmează să fie modernizate cu fonduri europene sau de la bugetul de stat. De asemenea, din fonduri proprii au fost refăcute integral podurile de la Cerţeşti, de pe DJ 240A, şi de la Valea Mărului, de pe DJ251G”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, pentru EXPRESS DE DUNĂRE.

Investiţia va fi realizată de o asociere de firme, iar valoarea contractului este de 655.854 de lei, bani din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi.

Potrivit CJ, termenul de implementare este trei luni, însă în condiţii de vreme nefavorabilă se poate decide suspendarea lucrărilor.

Întreg articolul aici: https://www.expressdedunare.ro/trei-poduri-si-podete-din-judetul-galati-vechi-de-jumatate-de-secol-sunt-consolidate-de-autoritatile-judetene

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top