va aflati aici:
Home > Actualitate > Tramvaie noi la Galați

Tramvaie noi la Galați

Primăria municipiului Galați, conform Economica.net, a anunțat că urmează să achiziționeze 18 tramvaie noi de la Astra Tramvaie Călători, proiect pentru care va achita 100,53 miloane de lei fără tva.

Este pentru prima dată când Primăria municipiului Galați achiziționează tramvaie noi, dotate la standarde europene. După cumpărarea celor 17 troleibuze noi și achiziția sistemului de ticketing, acesta este cel de-al treilea contract pe care îl încheiem pentru modernizarea transportului public în comun și creșterea calității serviciilor oferite cetățenilor. În plus, urmează să scoatem la licitație și achiziția celor 50 de autobuze noi electrice hibrid.

Ionuț Pucheanu – declarație citată de Economica.net

E oficial: Primăria Galaţi cumpără 18 tramvaie noi de la Astra Vagoane Călători

Primăria municipiului Galați anunță că oferta declarată câștigătoare a acordului – cadru având ca obiect “Achiziție 18 tramvaie noi” este cea depusă de ofertantul Astra Vagoane Călători. Autoritatea locală mai anunţă că vrea să cumpere 50 de autobuze hibrid. Comenteaza Prețul total al ofertei Astra Vagoane Călători este de 100,53 milioane de lei fără T.V.A.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top