va aflati aici:
Home > Actualitate > Tăriceanu la Galați: Protestul #şîeu este justificat

Tăriceanu la Galați: Protestul #şîeu este justificat

Aflat în acest week-end la Galați, Călin Popescu Tăriceanu declară că protestul pentru autostrăzi #şîeu este justificat, în condiţiile în care statul nu a construit destule şosele moderne, informează Mediafax.

„Sunt de părere că ritmul de construcţie a autostrăzilor în România a fost unul inacceptabil de lent şi aici este o responsabilitate partajată a tuturor partidelor care s-au derulat la putere în România, în ultimii 20 de ani sau în ultimii 30 de ani, cum vreţi. Miniştrii nu şi-au stabilit priorităţile în mod corect, nu au avut în subordine structuri care să fie capabile să pună în operă aceste proiecte (..). Este un punct critic pe care trebuie să-l recunosc şi care este cauzat de incapacitatea succesivă a celor care au condus Ministerul Transporturilor”, a declarat Tăriceanu, citat de agenția Mediafax.

Critici dure din interiorul coaliţiei de guvernare faţă de lipsa autostrăzilor: Protestul #şîeu este justificat. Ritmul a fost inacceptabil de lent

Călin Popescu Tăriceanu declară că protestul pentru autostrăzi #şîeu este justificat, în condiţiile în care statul nu a construit destule şosele moderne. “Dacă eşti ministru şi nu te duci pe şantier să verifici stadiul lucrărilor, să-i biciuieşti puţin pe ăia, nu se face nimic”, spune liderul ALDE.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

4 thoughts on “Tăriceanu la Galați: Protestul #şîeu este justificat

Lasă un răspuns

Top