va aflati aici:
Home > Eveniment > Târgul Meșterilor Populari revine pe aleea de la P-uri în acest weekend

Târgul Meșterilor Populari revine pe aleea de la P-uri în acest weekend

Manifestarea, ajunsă la ediţia a XIX-a, va avea loc în perioada 21-23 iunie, pe aleea pietonală din zona „P”-urilor. Târgul reunește meșteri populari și artizani din: Ilfov, Prahova, Vrancea, Iași, Suceava, Argeș, Neamț, Brăila, Maramureș, Republica Moldova și Galați.

Cu acest prilej sunt programate şi două spectacole. Vineri, 21 iunie, de la ora 17.00, Fanfara „Valurile Dunării” va fi protagonista unui recital de muzică de promenadă. A doua zi, sâmbătă, 22 iunie, tot de la ora 17.00, Ansamblul Folcloric „Doina Covurluiului” va susţine un spectacol de muzică şi dansuri populare.

Duminică, în cea de-a treia zi a manifestării, în aceeaşi zonă, se va desfăşura şi ediţia a III-a a Festivalului Iei la Dunărea de Jos – PoveștIE. Evenimentul va începe la ora 11.00 şi va cuprinde șezători și ateliere de lucru, demonstrații meșteșugărești, expoziții de pictură și de
obiecte tradiționale și concursul „Cea mai frumoasă ie”. De la ora 18.00, va avea loc un spectacol folcloric susţinut de Orchestra Populară „Flacăra Prahovei” din Ploiești.

Sursa : https://realitateadegalati.net/targul-mesterilor-populari-revine-pe-aleea-de-la-p-uri-in-acest-weekend/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top