va aflati aici:
Home > Actualitate > Tânăr bătut şi jefuit în plină stradă de două femei şi un bărbat

Tânăr bătut şi jefuit în plină stradă de două femei şi un bărbat

Pe 14 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, de către un tânăr, de 25 de ani, din judeţul Bacău, cu privire la faptul că, în aceeaşi seară, ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

Cu ocazia primelor verificări, poliţiştii au stabilit că, în timp ce se deplasa pe strada Sindicatelor, din municipiul Galaţi, victima ar fi fost abordată de trei persoane necunoscute – două femei şi un bărbat – care, folosind acte de violenţă, l-ar fi deposedat de suma de 600 de lei, pe care o avea în buzunarul hainei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

O zi mai târziu, poliţiştii au identificat un bărbat, de 28 de ani, şi două femei, de 29 şi 19 ani, prezumtivii autori ai faptei. Aceştia au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind prezentaţi apoi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă, relatează ADEVĂRUL.

Tânăr bătut şi jefuit în plină stradă de două femei şi un bărbat. Agresorii au fost identificaţi şi reţinuţi

Suspecţii de tâlhărie sunt un bărbat, de 28 de ani, şi două femei, de 29 şi 19 ani. Aceştia au fost identificaţi de poliţişti la o zi după comiterea faptei, iar judecătorii au emis mandate de arestare pe numele lor.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top