va aflati aici:
Home > Actualitate > Supraimpozitare cu 500% pentru cladirile gălățene lasate in paragina

Supraimpozitare cu 500% pentru cladirile gălățene lasate in paragina

 

Potrivit sursei citate de revista Capital, sunt vizate imobilele şi terenurile din municipiul Galați, arealul străzilor Cuza, Mihai Bravu, Domnească, Basarabiei, Bălcescu şi Traian, până la Baia Comunală.  „Aici echipa primăriei a identificat şi notificat 50 de proprietari din care până acum doar cinci şi-au exprima intenţia de a face intervenţii asupra imobilelor sau terenurilor care le aparţin. Impozitul majorat va fi aprobat în şedinţa de Consiliu Local pentru fiecare caz în parte”, a spus Pucheanu.

Edilul a precizat că speră ca măsura supraimpozitării să îi oblige pe proprietari să-şi îngrijească imobilele. „Vrem un centru al oraşului cu care să ne mândrim. Nu putem accepta la nesfârşit ca unele proprietăţi să fie lăsate în paragină şi să devină un real pericol pentru cetăţeni din cauza tencuielii care cade. Avem drepturi, dar şi îndatoriri. Una dintre ele e aceea de a ne îngriji proprietăţile”, a mai spus Ionuţ Pucheanu.

Încă un oraș în care proprietarii care își lasă clădirile şi terenurile în paragină vor fi supraimpozitaţi

Potrivit sursei citate, sunt vizate imobilele şi terenurile din arealul străzilor Cuza, Mihai Bravu, Domnească, Basarabiei, Bălcescu şi Traian, până la Baia Comunală. „Aici echipa primăriei a identificat şi notificat 50 de proprietari din care până acum doar cinci şi-au exprima intenţia de a face intervenţii asupra imobilelor sau terenurilor care le aparţin.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top