va aflati aici:
Home > Actualitate > Suma fabuloasă pe care statul trebuie să o plătească unui om de afaceri executat silit şi adus la faliment de Fisc

Suma fabuloasă pe care statul trebuie să o plătească unui om de afaceri executat silit şi adus la faliment de Fisc

Situaţie stupefiantă în judeţul Galaţi, unde experţii financiari desemnaţi de o instanţă au ajuns la concluzia că firmele unui om de afaceri au fost pur şi simplu distruse în urma unor acţiuni abuzive ale unor angajaţi ai Fiscului. Raportul fiscal judiciar a fost cerut de Judecătoria Tecuci şi a fost întocmit de doi experţi foarte cunoscuţi, Ionel Barbu şi Cicerone Lupu, cel din urmă având notorietate mai ales pentru faptul că în ultimele trei decenii a lucrat la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Galaţi, unde a ocupat mai multe funcţii, printre care şi cea de director general, informează ADEVĂRUL.

Suma fabuloasă pe care statul trebuie să o plătească unui om de afaceri executat silit şi adus la faliment de Fisc

Suma datorată de Finanţe către firma care a fost adusă în faliment prin executarea silită a unor datorii inexistente este impresionantă, au constatat experţii stabiliţi de Instanţă: aproape 3 milioane de lei (circa 600.000 de euro). Împreună cu societatea în cauză au fost executate silit în mod abuziv şi alte firme din grup.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top