va aflati aici:
Home > Eveniment > Spectacolul “De mână cu tine”, pentru micuţii între 0 şi 3 ani, revine la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”

Spectacolul “De mână cu tine”, pentru micuţii între 0 şi 3 ani, revine la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”

Pentru un copil, umbra este un monstru şi de oriunde pot ieşi creaturi îngrozitoare. Imaginaţia se serveşte de frică şi frica de imaginaţie, dar ”De mână cu tine” nu mă mai tem şi aflu frumuseţea lumii, într-un spectacol instalaţie – o experienţă senzorială unică şi fascinantă pentru copii între 0 şi 3 ani. Biletele se pot achiziţiona online, de pe http://bilete.teatrul-gulliver.ro, inclusiv cu tichete culturale, şi de la sediul teatrului, în ziua spectacolului. Preţul biletelor este de 12 lei/copil şi 15 lei/adult, informează ADEVĂRUL.

Spectacolul “De mână cu tine”, o experienţă senzorială unică şi fascinantă pentru micuţii între 0 şi 3 ani, revine la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”

Un spectacol aparte, ce se adresează copiilor cu vârste foarte mici, „De mână cu tine” este prima producţie a Teatrului „Gulliver” ce face parte din programul Educaţia timpurie – pentru copii între 0-3 ani.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top