va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Spectacole noi la Teatrul din Buzunar Galați

Spectacole noi la Teatrul din Buzunar Galați

Teatrul din Buzunar Galați revine cu o selecție de spectacole care va fi pe placul amatorilor de piese inedite. Astfel, vineri, 13 septembrie și duminică, 15 septembrie, de la ora 20.00, se va juca “Preludiu prelungit” după Frederick Stroppel, de Cristian Gheorghe, cu Cristina Gheorghe, Vlad Ajder, Adelin Ilie, iar luni, 23 septembrie, ora 20.00, “Hamlet”, spectacol invitat al Companiei Independente unteatru București,  de Alina Berzunțeanu, Richard Bovnoczki și Peter Kerek, recompensat cu Premiul redacției „Shakespeare daily” (premiul criticii), Festivalul Shakespeare de la Gdansk 2018.

Vă reamintim că toate piesele de teatru au loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, etaj 1, aripa de Nord (intrare dinspre Hotel Sofin).

Pentru mai multe informații, vizitați pagina de facebook a teatrului:

Teatrul din Buzunar Galați

Dacă vreți să ascultați și să vă desfătați cu o discuție pe îndelete, între vocea Culturii și vocea Educației, mutați în această seară televizorul pe E TV Galați-Brăila, de la ora 20,00. Isabela Oancea, manager și regizor la Teatrul Muzical „Șapte” – Teatrul din Buzunar Galați, va fi în studioul emisiunii „UN OM PE LUNĂ”, realizată de profesorul, traducătorul și eseistul Doru Căstăian.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top