va aflati aici:
Home > Actualitate > Solidaritate, în vreme de coronavirus. Medicii unui spital din Galați oferă consultații telefonice

Solidaritate, în vreme de coronavirus. Medicii unui spital din Galați oferă consultații telefonice

„Spitalul CFR Galati va ramane aproape!

Dragi pacienti! In aceste vremuri extrem de delicate pentru noi toti, personal medical, pacienti, societate civila, echipe manageriale, incercam prin toate mijloacele sa va ramanem tuturor aproape si sa va asiguram servicii medicale cat mai bune in actualele conditii.

Astfel, intrucat spitalul nostru este spital suport Covid si avem cazuri cu aceasta cumplita boala, si nu va putem consulta fizic, conducerea spitalului impreuna cu noi medicii, am decis sa va oferim incepand de maine, 9.04.2020 consultatii telefonice pentru specialitatile chirurgicale. In felul acesta, dorim sa va ramanem aproape. Va putem oferi consultatii, consiliere medicala, eventual retete medicale si de asemeni va vom inregistra aceste consultatii si acolo unde va fi cazul pentru interventii chirurgicale vom face o lista de asteptare, urmand ca la finalul acestei crize majore sa va sunam si sa ne vedem si fizic. Numarul de telefon la care ne puteti contacta pentru CONSULTATII CHIRURGICALE, accesibil de luni pana vineri intre orele 9-14 este: (0747) 273 101.

Va dorim sanatate tuturor!”, scrie medicul Valeriu Ardeleanu pe facebook, relatează ANTIDOTUL.

Întreg articolul aici :https://www.antidotul.ro/2020/04/solidaritate-in-vreme-de-coronavirus-medicii-unui-spital-din-galati-ofera-consultatii-telefonice/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top