va aflati aici:
Home > Actualitate > Șobolan filmat când se plimbă printr-o clasă a Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza” din Galați. Inspectoratul Școlar: „Se mai întâmplă!”

Șobolan filmat când se plimbă printr-o clasă a Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza” din Galați. Inspectoratul Școlar: „Se mai întâmplă!”

Elevii povestesc că nu este prima dată când se întâmplă astfel de incidente. „Nu este prima dată când se întâmplă. Recent mi s-a spus că un șobolan a apărut la etajul în care sunt clasele primare. Anul trecut, era altul care mergea prin liceu, după o profesoară. Tot la noi în clasă am găsit un șobolan cu picioarele în sus, era aproape mort. Acesta este ultimul, când am deschis ușa era în clasă. Fetele s-au speriat, toți ne-am speriat. Am reușit să-l filmăm. L-au prins colegii mei, l-au dat afară”, a declarat, pentru Mediafax, unul dintre elevi, relatează LIBERTATEA.

VIDEO|Șobolan filmat când se plimbă printr-o clasă a Colegiului Național “Alexandru Ioan Cuza” din Galați. Inspectoratul Școlar: “Se mai întâmplă!” | Ştiri, Știri România | Libertatea

Adolescenții au descoperit șobolanul în momentul în care au intrat în clasă.Animalul s-a ascuns lângă o bancă, iar elevii s-au speriat în momentul în care acesta a început să fugă prin clasă. Scena a fost filmată de unul dintre elevi. „Împinge banca, bă, bă, bă, ha, ha ha, au, unde-i mă?

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top