va aflati aici:
Home > Actualitate > Situație ALARMANTĂ la Galați! Spitalul este aproape BLOCAT: nu se mai fac internări

Situație ALARMANTĂ la Galați! Spitalul este aproape BLOCAT: nu se mai fac internări

Potrivit datelor comunicate marţi de conducerea unităţii medicale, 54 de cadre medicale sunt infectate cu COVID-19. Este vorba de cinci medici şi 48 de angajați ai personalului medico-sanitar şi auxiliar. Cele mai multe infectări au apărut la secţiile Medicină Internă şi Cardiologie.

Patru secţii ale spitalului au fost închise pentru dezinfecţie, iar pacienţii care nu au putut fi externaţi au fost transferaţi în alte zone ale unităţii medicale. În spital nu se mai face nici o internare, iar pacienţii cu rezultate negative şi stare generală bună au fost externaţi. În prezent, în unitatea medicală gălăţeană mai sunt internaţi 391 de pacienţi.

Probleme mari sunt şi la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar conducerea spitalului îi roagă pe gălăţeni să respecte întocmai protocoalele stabilite, informează ȘTIRI PE SURSE.

Situație ALARMANTĂ la Galați! Spitalul este aproape BLOCAT: nu se mai fac internări, iar pacienții au fost externați

Publicat: Sursa foto: https://www.desteptarea.ro/taxa-la-externare/ Peste 50 de cadre medicale s-au infectat cu noul coronavirus la Spitalul Județean din Galați. În spital nu se mai fac internări, iar pacienţii în stare bună au fost externaţi, informează Mediafax.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top