va aflati aici:
Home > Politica > Senatorul Nicolae Marin susține că PSD-iștii vor vota cu Mircea Diaconu

Senatorul Nicolae Marin susține că PSD-iștii vor vota cu Mircea Diaconu

Senatorul gălățean Nicolae Marin (PRO ROMÂNIA) crede că lipsa de forță și mesajul incoerent al candidatului PSD la alegerile prezidențiale vor împinge simpatizanții acestui partid să voteze cu Mircea Diaconu, candidatul independent susținut de Pro România, informează REALITATEADEGALAȚI.NET.

Sondajele sunt în fel și chip. Eu vă spun ceea ce am văzut pe teren: Mircea Diaconu are șanse mari să intre în turul doi. Are un mesaj foarte concis și are susținerea tuturor membrilor Pro Romania. Pe lângă aceste motive, mai există unul foarte important: PSD-ul are un candidat slab. Oamenii îmi spun: sunt pesedist dar voi vota Mircea Diaconu. O sa vedeți că vom lua foarte multe voturi din zona social-democraților.

Nicolae Marin, senator PRO ROMÂNIA

Nicolae Marin a fost ales senator PSD de Galați în aunl 2012, pe listele PSD. El a părăsit PSD în vara acestui an și s-a înscris în filiala gălățeană a partidului Pro România, unde ocupă funcția de președinte executiv.  În cadrul emisiunii Deschide Lumea de la Realitatea TV Galați-Brăila senatorul gălățean a transmis un mesaj către foștii săi colegi de partid:

Ați fost la guvernare șapte ani. Astăzi, jumătate dintre structurile deconcentrate din România încă sunt ocupate de pedeliști și peneliști. O sa vedeți că noul guvern PNL va scoate membri PSD din toate funcțiile pe care le aveți, in maxim o săptamană de la instalare. Vă invit pe voi, cei care ați dus greul în PSD să-i întrebați pe șefii social – democrati cum s-a ajuns în această situație.

Nicolae Marin, senator PRO ROMÂNIA

N. Marin (Pro România): Pesediștii vor vota cu Mircea Diaconu

Nicolae Marin crede că lipsa de forță și mesajul incoerent al candidatului PSD la alegerile prezidențiale vor împinge simpatizanții acestui partid să voteze cu Mircea Diaconu, candidatul independent susținut de Pro România. „ Sondajele sunt în fel și chip. Eu vă spun ceea ce am văzut pe teren: Mircea Diaconu are șanse mari să intre în turul doi.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top