va aflati aici:
Home > Actualitate > Scrisoarea deschisă a lui Bogdan Rodeanu către primul ministru cu privire la situația DSP Galați

Scrisoarea deschisă a lui Bogdan Rodeanu către primul ministru cu privire la situația DSP Galați

Deputatul USR Bogdan Rodeanu a postat  pe pagina sa de facebook o scrisoare deschisă către prim ministrul Ludovic Orban cu privire la situația DSP Galați. Acesta a promis că o va înmâna premierului astăzi în Parlament. Redăm mai jos textul integral al scrisorii:

“Domnule prim ministru,

Nu transformați Galațiul într-o a două Suceavă, doar pentru că autoritățile din subordinea dumneavoastră nu reușesc să numească la DSP Galați o conducere stabilă, cu persoane capabile să managerieze o situație epidemiologică de o asemenea gravitate!

Guvernul României a reușit să identifice și să numească rapid în funcții publice de conducere în Galați persoane cu susținere politică dar cu abilități neprobate pentru posturile respective.

Este cazul Filialei Teritoriale Galați a ANIF, SGA Galați sau chiar al doilea post de subprefect al județului Galați.

Vă cer să dați dovadă de responsabilitate şi de aceleeaşi operativitate și pentru Direcția de Sănătate Publică Galați care, repet, nu are la conducere un medic, nici măcar pe perioada unui interimat.

Dacă nu reușiți să identificați și să numiți în cel mai scurt timp un medic care să managerieze activitatea DSP Galați astfel încât instituția să iasă cât mai rapid din perioada de provizorat, atunci vă cer să faceți diligențele astfel încât managementul DSP să fie asigurat de un medic militar sau o echipă de medici militari, această soluție dovedindu-se eficientă în cazurile în care a fost folosită, cel mai cunoscut fiind cel al Spitalului Județean Suceava.

Vă mulțumesc pentru atenție și va asigur că măsurile pe care vi le solicit sunt în interesul bunei funcționări a DSP Galați, în condițiile creșterii accelerate a numărului de infectari cu COVID19 în județul Galați.”

Bogdan Rodeanu
Deputat USR Galaţi
www.BogdanRodeanu.ro

Sursa foto:facebook.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top