va aflati aici:
Home > Actualitate > Scandal la căminul-focar din Galați: angajații refuză să intre în cămin de teama infectării cu COVID-19

Scandal la căminul-focar din Galați: angajații refuză să intre în cămin de teama infectării cu COVID-19

Peste 20 de asistente și infirmiere de la creșele din Galați trebuiau să înceapă munca la căminul de bătrâni. Femeile nu au vrut să intre însă în clădire, de teamă să nu se îmbolnăvească. Mai mult, îngrijitoarele susțin că au fost selectate fără să se țină seama că unele dintre ele au și alte boli.

În schimb, administratorul căminului, cel care trebuia să puna la dispoziție echipamentul, spune că situația este sub control.

Prefectul județului, Gabriel Avramescu, este decis să reclame la poliție administrația căminului.

“Doamnele au dreptate, administratorul centrului nu le-a asigurat materiale de protectie pentru a desfasura activitatea”, a afirmat prefectul, relatează REALITATEA.

VIDEO Scandal la căminul-focar din Galați: angajații refuză să intre în cămin de teama infectării cu COVID-19 | REALITATEA.NET

Scandal la căminul de bătrâni din Galați, acolo unde opt oameni au murit de coronavirus. Mai multe infirmiere și asistente detașate aici au refuzat să intre în clădire pentru a-i îngriji pe vârstnici. Femeile acuză conducerea că le trimite neprotejate într-un focar de infecție, pentru că nu le-a pus la dispoziție combinezoane, măști și mănuși, informează Realitatea PLUS.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top