va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Sălile de teatru, pregătite pentru spectacole

Sălile de teatru, pregătite pentru spectacole

La Teatrul Dramatic din Galaţi, angajaţii au găsit soluţii ingenioase pentru punerea în practică a măsurilor de distanţare fizică. Scaunele au fost inscripţionate cu mesaje amuzante.

Regulie se respectă încă de la intrare. Spectatorii trebuie să calce cu ambele picioare pe covorul cu dezinfectant. Iar în sala de spectacol nu se vor aşeza pe orice scaun, ci pe cele inscripţionate. Angajaţii teatrului au găsit o metodă haiosă pentru a le diferenţia.

Proaspăt vopsit, on hold sau temporarily out of service, sunt doar câteva dintre mesajele hazlii, care au fost lipite pe scaune pentru a atenţiona spectatorii că nu se pot aşeza.

Rodica Ajder, purtător de cuvânt Teatrul Galaţi: Avem sala dezinfectata, decontaminata, cu lumina ultravioleta. Aceasta dezinfectare se va face inainte si dupa fiecare spectacol. Se va face si o nebulizare saptamanala.

Actorii abia aşteaptă să urce pe scenă. Au trecut şapte luni de la ultimul spectacol faţă în faţă cu publicul, relatează OBSERVATOR.

Sălile de teatru, pregătite pentru spectacole

Spectatorii trebuie să calce cu ambele picioare pe covorul cu dezinfectant. În sala de spectacol nu se vor aşeza pe orice scaun, ci pe cele inscripţionate. Iar emoţiile sunt mari. La fel şi forfota. La Teatrul Dramatic din Galaţi, angajaţii au găsit soluţii ingenioase pentru punerea în practică a măsurilor de distanţare fizică.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top