va aflati aici:
Home > Actualitate > Ruletă rusească cu Covid-19 în Spitalul de Urgență

Ruletă rusească cu Covid-19 în Spitalul de Urgență

În Blocul Operator de la Urgențe, atmosfera e tensionată de rupi bisturiul în aer, dacă-l ridici brusc. Pe de o parte, angajații se tem pentru sănătatea lor și a pacienților și se plâng că nu au destule echipamente de protecție. Sau deloc. Dinspre administrație, lucrurile sunt sub control, aproape roz. Dinspre Consiliul Județului, ordonatorul de credite, sunt într-o stare relativ bună. Chiar dacă și oficialitățile recunosc, cu jumătate de gură, că există sincope.

De mai multe zile, cei aproape 130 de salariați de la blocul operator (18 săli de operație) sunt într-o stare de agitație ce a umplut rețelele de socializare. Nemulțumirea este legată de nivelul de protecție.

”Tragem un semnal de alarmă că, dacă nu vom avea echipament conform, vom fi predispuse la contaminare, ceea ce ar duce la carantinarea noastră, băgând în colaps asigurarea intervențiilor de urgență din tot Galațiul. Personalul din Blocul Operator are o pregătire specială, care nu poate fi acoperită de asistenți medicali din alte departamente. Suntem disperate și că nu am făcut nici o simulare de echipare conformă pentru Covid-19, singura formă de instruire fiind filmulețe pe YouTube”, a declarat o persoană angajată în această secție pentru ANTIDOTUL.

Ruletă rusească cu Covid-19 în Spitalul de Urgență – Antidotul | Știri Online

În Blocul Operator de la Urgențe, atmosfera e tensionată de rupi bisturiul în aer, dacă-l ridici brusc. Pe de o parte, angajații se tem pentru sănătatea lor și a pacienților și se plâng că nu au destule echipamente de protecție. Sau deloc. Dinspre administrație, lucrurile sunt sub control, aproape roz.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top