va aflati aici:
Home > Actualitate > Român ucis de iubită în Scoția

Român ucis de iubită în Scoția

Crimă bizară, cu autor şi victimă români, într-o casă din oraşul Kirkcaldy, Scoţia. Tragedia s-a produs pe 25 decembrie 2019, în ziua de Crăciun, în împrejurări pe care autorităţile se străduiesc încă să le elucideze. Samuel Stoica, un tânăr de 25 de ani din satul Toflea, judeţul Galaţi, se afla în locuinţa unor prieteni români împreună cu iubita lui, Adriana Ciurar (23 ani), tot din Toflea. Cei doi se aflau în Scoţia în scop turistic, urmând ca după sărbătorile de iarnă să se întoarcă în România. Potrivit presei britanice, în ziua de Crăciun, imediat după prânz, poliţia a fost sesizată că din casa de pe David Street din Kirkcaldy se aude scandal mare, cu ţipete şi zgomote ca şi cum cineva sparge obiecte. Mai multe echipaje ale Poliţiei s-au deplasat la faţa locului, dar şi un echipaj medical, iar la faţa locului a fost găsit, înjunghiat în piept, tânărul Samuel Stoica. Nu s-a putut face nimic pentru a-l salva pe românul de 25 de ani, care a fost declarat mort, informează ADEVĂRUL.

Român ucis de iubită în Scoţia. Cei doi se aflau în vizită la nişte prieteni, iar tânărul a fost înjunghiat direct în inimă

Crimă bizară, cu autor şi victimă români, într-o casă din oraşul Kirkcaldy, Scoţia. Tragedia s-a produs pe 25 decembrie 2019, în ziua de Crăciun, în împrejurări pe care autorităţile se străduiesc încă să le elucideze.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top