va aflati aici:
Home > Politica > Programul “Nevasta”. Directorii din Primăria Galați care au nevestele angajate tot în primărie

Programul “Nevasta”. Directorii din Primăria Galați care au nevestele angajate tot în primărie

Cristi Ochiu a fost director executiv al Fundației Comunitare Galați până când, în februarie 2018, și-a dat seama că s-ar asorta mult mai bine cu un post de director în Primăria Galați.

Soția lui, Dora Ochiu, își făcuse deja pârtie către Primăria Galați, unde fusese angajată pe post de consilier.

Cristi Ochiu este director al Direcției Generale Relații Publice, Evenimente Publice și Managementul Documentelor și, în 2019, a avut un salariu anual net de 120.147 de lei (adică 10.012 lei net lunar).

Nevasta directorului Ochiu, Dora-Adriana Ochiu a câștigat 50.332 de lei net, în 2019, în calitate de consilier la Primăria Galați. Asta înseamnă că a avut un salariu lunar net de 4.194 de lei.

Împreună, familia Ochiu a avut, în 2019, un venit lunar net de 14.206 de lei, trăiască Primăria Galați!

O altă familie extrem de mulțumită de administrația Pucheanu este familia Magearu. Soții Magearu (Dragoș și Lavinia) sunt bugetari la Primăria Galați, acolo unde salariile se dau întocmai și la timp, indiferent că e stare de urgență sau se prăbușește economia.

El, Dragoș Magearu, este director general al Gospodărire Urbană SRL Galați, societate care primește comenzi direct de la Primăria Galați pentru tăierea (fasonarea) arborilor și alte lucrări edilitare. Prin urmare, se poate spune că Dragoș Magearu este subaltern al primarului Ionuț Pucheanu.

Numit în funcția de director la sfârșitul lunii iunie 2019, Dragoș Magearu a avut un salariu net de 46.080 de lei, pe cele 6 luni rămase din 2019 (iulie – decembrie).

Întreg articolul poate fi citit pe site-ul celor de la ALTERNATIVA-JURNALISM FĂRĂ MOGUL: https://www.faramogul.ro/programul-nevasta-directorii-din-primaria-galati-care-au-nevestele-angajate-tot-in-primarie/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top