va aflati aici:
Home > Economie > Producătorii de legume gălățeni nu au piață de desfacere

Producătorii de legume gălățeni nu au piață de desfacere

Societatea Muncostmar Grup, o asociaţie formată din 12 producători de legume din Galaţi care lucrează o suprafaţă de 150 de hectare, a fost înfiinţată în 2011 pentru a face contracte cu retailerii ca să-şi vândă producţia la un preţ mai bun. După aproape un deceniu se confruntă cu aceeaşi problemă: lipsa pieţei de desfacere, arată ZIARUL FINANCIAR.

Ne-am asociat pentru a avea oportunitatea de a desface produsele, deoarece aveam o cantitate mai mare pentru care puteam să negociem contracte cu retailerii. Un alt motiv a fost negocierea mai bună pentru aprovizionarea centralizată şi puterea de investiţie în tehnologia corespunzătoare pentru a fi la standardele actuale. De asemenea, programele operaţionale de accesare mai simplă a fondurilor prin cooperative ne-a stimulat. Investim în materia primă, aplicăm tehnologia necesară, realizăm producţia vizată, dar nu avem unde să desfacem legumele.

Costică Hâncu, preşedintele Muncostmar Grup

Citește și În comuna Tulucești, județul Galați, se construieşte o fabrică de dulceaţă de zmeură

Un grup de producători de legume din Galaţi: „Investim în materia primă, aplicăm tehnologia necesară, realizăm producţia vizată, dar nu avem unde să desfacem legumele” | Ziarul Financiar

Costică Hâncu, preşedintele Muncostmar Grup, o asociaţie formată din 12 producători de legume din Galaţi care lucrează o suprafaţă de 150 de hectare, spune că au înfiinţat acest grup în 2011 pentru a face contracte cu retailerii să-şi vândă producţia la un preţ mai bun, dar după aproape un deceniu se confruntă cu aceeaşi problemă: lipsa pieţei de desfacere.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top