va aflati aici:
Home > Actualitate > Problema coronavirusului este gestionată la Galaţi de un ONG. Voluntarii se ocupă de monitorizarea persoanelor izolate

Problema coronavirusului este gestionată la Galaţi de un ONG. Voluntarii se ocupă de monitorizarea persoanelor izolate

O asociaţie nonguvernamentală din Galaţi a înfiinţat un centru de monitorizare a persoanelor izolate la domiciliu din cauza coronavirusului. Voluntarii organizaţiei ţin legătura cu sutele de persoane din Galaţi aflate în această situaţie şi transmit informaţiile obţinute autorităţilor judeţene.

Citește și Rescue Team “Galaţi 4×4” vrea să pună pe “roate” o Caravană Medicală

Autorităţile gălăţene primesc ajutor de la reprezentanţii unei asociaţii nonguvernamentale.

Este vorba despre UVSAR, o asociaţie pentru instruire în situaţii de urgenţă, care s-a implicat în monitorizarea persoanelor izolate la domiciliu. Deoarece este foarte greu de verificat un număr mare de oameni, voluntarii au organizat un centru de permanenţă, relatează ZIARUL FINANCIAR.

Problema coronavirusului este gestionată la Galaţi de un ONG. Voluntarii se ocupă de monitorizarea persoanelor izolate la domiciliu şi de distribuirea informaţiilor | Ziarul Financiar

O asociaţie nonguvernamentală din Galaţi a înfiinţat un centru de monitorizare a persoanelor izolate la domiciliu din cauza coronavirusului. Voluntarii organizaţiei ţin legătura cu sutele de persoane din Galaţi aflate în această situaţie şi transmit informaţiile obţinute autorităţilor judeţene. Autorităţile gălăţene primesc ajutor de la reprezentanţii unei asociaţii nonguvernamentale.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top