va aflati aici:
Home > Actualitate > Primarul Tecuciului a fost vândut pe OLX

Primarul Tecuciului a fost vândut pe OLX

Locuitorii județului Galați au umor. A dovedit-o pe 21 martie un utilizator OLX autointitulat „un tecucean ţepuit de PSD” care a publicat un anunț pe site prin care își scotea la vânzare primarul, în persoana lui C.C. Hurdubae.

Se vinde primar de Tecuci! C.C. Hurdubae, originar din jud Vaslui, măritat la Tecuci, ajuns Primar PSD-ist, se vinde cu preţul de 1 LEU sau chiar îl cedăm gratuit numai să scăpăm de el! Persoana care şi-l va adjudeca va fi premiată cu o tavă de mici şi muştar de Tecuci!”, acesta a fost textul anunțului publicat la secțiunea  „Animale de companie” pe renumitul site de vânzări on-line.

Anunțul a devenit viral și la câteva ore a dispărut de pe site iar atunci când utilizatorii încercau să îl reacceseze, OLX afișa mesajul  „Anunțul acesta nu mai este disponibil. Cum cel mai probabil produsul a fost deja vândut, să ne bucurăm o clipă pentru vânzător. Acum te invităm să reiei căutarea. Poți găsi anunțuri similare din aceeași categorie”.

Momentan nici un alt primar nu mai este disponibil spre vânzare pe OLX, însă căutările utilizatorilor pe această temă continuă.

primar-tecuci-anunț-olx
« de 2 »

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

One thought on “Primarul Tecuciului a fost vândut pe OLX

Lasă un răspuns

Top