va aflati aici:
Home > Actualitate > Primarul Galaţiului a scos asistaţii social la curăţenie în oraş. Din 750, doar 132 sunt apţi de muncă

Primarul Galaţiului a scos asistaţii social la curăţenie în oraş. Din 750, doar 132 sunt apţi de muncă

Beneficiarii de venit minim garantat acţionează în cartierele din oraş pentru ecologizarea şi menţinerea curăţeniei.  

VMG-iştii, la lucru. Beneficiari ai venitului minim garantat sunt astăzi la lucru în cartierul Mirco 13 şi fac curăţenie în zona blocurilor ANL, alături de echipele de la Gospodărire Urbană. La următoarea şedinţă a Consiliului Local voi supune aprobării planul de acţiuni şi de lucrări ce vor fi executate în continuare de către persoanele beneficiare de venit minim garantat”, a anunţat primarul Ionuţ Pucheanu, pe pagina sa de Facebook.  

În Galaţi, în prezent sunt aproximativ 750 de persoane care primesc venit minim garantat, însă doar 132 dintre aceştia sunt apţi de muncă în condiţiile legii, relatează ADEVĂRUL.

Primarul Galaţiului a scos asistaţii social la curăţenie în oraş. Din 750 de VMG-işti, doar 132 sunt apţi de muncă

Beneficiarii de venit minim garantat acţionează în cartierele din oraş pentru ecologizarea şi menţinerea curăţeniei. „VMG-iştii, la lucru. Beneficiari ai venitului minim garantat sunt astăzi la lucru în cartierul Mirco 13 şi fac curăţenie în zona blocurilor ANL, alături de echipele de la Gospodărire Urbană.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top