va aflati aici:
Home > Justitie > Președintele UVSAR Galați acuzat de relații cu voluntarele minore

Președintele UVSAR Galați acuzat de relații cu voluntarele minore

Edilul din comuna gălățeană povestește că fiica sa a plecat de acasă de trei ori din primăvară până acum. De două ori a venit cineva din UVSAR să o ia, a treia oară a plecat singură. La a doua fugă, tatăl a sunat la 112 și apoi direct pe șeful IPJ Galați Cornel Mototolea. La poliție minora a declarat că familia este violentă. Primarul spune că a venit inclusiv un psiholog care a vorbit cu ea. Atunci, și-a luat fata acasă. 

A contactat și un avocat să vadă ce variante are. Avocatul i-a spus că dacă fata nu recunoaște relația nu are ce să facă. 

Primarul gălățean a vrut să-și ducă problema până sus, la premierul Ludovic Orban, pe care spune că-l cunoaște. Dar l-a împiedicat soția de teamă că lumea va afla. Însă lumea știa deja. 

Să treacă campania electorală și mă ocup eu de el! spune hotărât edilul, preocupat simultan și de nevoile electorale. E mulțumit deocamdată că a reușit să determine autoritățile județene să închidă centrul – și odată cu el și robinetul de bani, adică donațiile. 

Contactat de Dela0.ro, prefectul județului Galați Gabriel Avrămescu confirmă vizita primarului.

Președintele UVSAR recunoaște practic că, în realitate, Centrul de monitorizare a fost închis pe fondul relației cu voluntara minoră. Pe de altă parte, susține că nici măcar acesta nu ar fi motivul real – închiderea centrului fiind mai degrabă determinată de reacția nervoasă a autorităților față de anumite nereguli pe care el, Radu Murea, le-ar fi observat și documentat în cursul parteneriatului instituțional derulat. Murea nu vrea însă să ofere acum exemple concrete.

În luna mai, susține Radu Murea, șefa DSP Liliana Moise l-ar fi sunat și i-a spus: Răducu, nu știu pe cine ai deranjat, dar am primit ordin de la prefect să închidem colaborarea. 

Întreg articolul pe site-ul DELA0.ROhttps://beta.dela0.ro/am-zis-ca-sunt-niste-barfe/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top