va aflati aici:
Home > Politica > Premieră: principalii trei candidați la prezidențiale sunt în SUA în același timp în plină campanie

Premieră: principalii trei candidați la prezidențiale sunt în SUA în același timp în plină campanie

Klaus Iohannis, Dan Barna și Viorica Dăncilă, candidații la prezidențiale clasați pe primele trei locuri în sondaje, se află în aceste zile în SUA – o premieră în campaniile electorale din România.

Astfel, președintele Klaus Iohannis participă la New York la cea de-a 74-a sesiune a Adunării Generale a ONU, o participare tradițională pentru președinții României.

Viorica Dăncilă participă la o serie de evenimente cu caracter politic și guvernamental: întâlniri cu delegații ale marilor asociații evreiești, întâlniri cu Banca Mondială, dar și o întrevedere anunțată chiar de Dăncilă cu vicepreședintele SUA, Mike Pence.

La rândul său, Dan Barna este în SUA pentru forumului tradițional al think tank-ului Center for European Policy Analysis (CEPA), cel mai puternic ONG american concentrat pe teme legate de relația SUA cu statele din Europa Centrală și de Est,  informează G4MEDIA.

https://www.g4media.ro/premiera-principalii-trei-candidati-la-prezidentiale-sunt-in-sua-in-acelasi-timp-ce-fac-iohannis-barna-si-dancila-peste-ocean

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top